Beat.The.Boxx had a great time at Pon Family Day

10 oktober 2016 BEAT.THE.BOXX

Beat.The.Boxx had a great time at Pon Family Day on October 8th! We created several challenges like car pulling, a kettlebell walk and a rope run. We also organised an amazing freerun show done by Munkimotion.

Gymfest Spakenburg een succes mede dankzij BtB

15 juli 2016 BEAT.THE.BOXX

Op 29 mei stond onze boxx bij Waltman gym in Bunschoten-Spakenburg. De avond werd georganiseerd door Beat.The.Boxx, GetFlexible, LUV, Girlpower en Waltman Gym! Op deze regenachtige avond werd er keihard getraind door meer dan 250 dames. Er werd geld ingezameld voor het goede doel; Stichting LIAB. De avond werd verzorgd met o.a. massage, gezonde snacks, make up en een FitShe after workout shake. In totaal is er deze avond € 1200,- opgehaald voor Stichting LIAB, een mooi bedrag dankzij alle deelnemers!

BtB aanwezig op Ladies Night bij PON Amersfoort

1 juni 2016 BEAT.THE.BOXX

Op 27 mei jl. hadden wij de eer om samen te werken met PON Amersfoort bij hun Audi Ladies Night. Deze avond stonden de dames centraal, er was een modeshow, lingerie, DJ, hapjes/drankjes, visagie, auto’s en een hele vette show op onze boxx! Er was een fantastische samenwerking tussen alle bedrijven die aanwezig waren en de dames hebben een heerlijke avond gehad.

Bekijk de foto impressie van dit event >>

Een onvergetelijke launch!

9 november 2015 BEAT.THE.BOXX

29 oktober 2015 was het dan zover, de lancering van BEAT.THE.BOXX op de vliegbasis van Soesterberg. Wat een enorm gave dag hebben wij gehad! Twee containers met rondom traininggear. Monkeybars, ropes, climingropes, kettlebells, halters, plyoboxen, alles wat jij nodig hebt bieden wij! De perfecte speeltuin voor volwassen die van een uitdaging houden! De mogelijkheden met onze verrijdbare boxen zijn oneindig. Er zijn over de dag 3 geweldige trainingen gegeven door onze trainers aan onder andere de politie en de brandweer! BEAT.THE.BOXX

is perfect voor een sportieve teambuilding, event of gewoon bij jouw bedrijf om de medewerkers fit te houden (of fit te krijgen).

Wil je meer weten over BEAT.THE.BOXX? Vul ons contactformulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

video-poster-BTB

Bel me terug
Bezig met versturen

Where to find us

Amsterdamseweg 18 (2e etage)
3812 RS Amersfoort
info@beattheboxx.nl
+31 6 53 32 87 66

GF-zwartmetkader-logo-01

FOLLOW US

Bel me terug
Bezig met versturen

BEAT.THE.BOXX